Hyvän mielen vuosi?Päätimme perheen kanssa jo viime kesänä, että vuoden päästä lähdetään jonnekin ulkomaille. Työkaveri oli vuokrannut Espanjasta yhden talon ja saimme vuokraajan yhteystiedot häneltä. Niimpä löysimme hetken kuluttua itsemme varaamasta lentoja sinne samaan paikkaan. Mukaan pyysimme äitini avecin kera, koska hekin mahtuivat yöpymään siellä. On niin ihanaa päästä kunnolla hengähtämään ja vielä pariksi viikoksi. Me mennään Espanjaan Orihuela Costan alueelle.

Ensimmäinen ostos kesän matkaa varten tuli jo hankittua. Sonyn DSC-RX100 kompaktikamera, jotta ei tarvitse roudata isoa järkkäriä mukana.

Hyvän mielen vuosi, joko sinulla on tällainen?

Olihan sitä ihan pakko heti testailla täällä kotosalla, tosin sähkövalojen loisteessa. Tässä toinen joka lähtee matkaan mukaan. Sain tyttäreltä joululahjaksi tämän piristävän keltaisen Hyvän mielen vuosi kirjan, jonka on tehnyt Maaretta Tukiainen.


Wau mikä ihana kirja tämä olikaan! Ei ole mitään väliä mihin aikaan vuodesta tätä kirjaa aloittaa täyttämään, koska kuukausia ei ole nimetty etukäteen. Jokaiselle kuukaudelle on omat teemansa ja niiden sisältämät viikot sisältää teemaan liittyviä aihealueita. Niistä löytyy monia tehtäviä. Tässä esimerkki:

1. Kuukausi: Mistä minä tulen?
  • Viikko 1: Kiitollisuus
  • Viikko 2: Irti päästäminen
  • Viikko 3: Tilanteen hahmottaminen
  • Viikko 4: Valitseminen 
Voin taata, kun ekan kuukauden ekaa viikkoa alat täyttämään, niin alat odottaa jo seuraavia viikkoja.Tämän mielenkiinto piilee juuri siinä, että ei ahnehdi heti kaikkea kerrallaan vaan etenee kalenterin mukaan eteenpäin.


Tyttäreni on ehtinyt bujoiluun (Bullet Journaliin) syventyä jo pidemmän aikaa. Minä otan vasta ensiaskelia ja päätin aloittaa varovasti tämän kirjan sivujen muokkaamisella.

Rakastuin näihin kyniin, kun niillä saa kirjoitettua niin ohutta tekstiä.
Tämä on tosi mielenkiintoinen tapa astua itseemme ja ns. hidastaa hetkeksi. Suosittelen lämpimästi!

Näitä kirjoja on saatavilla eri kirjakaupoista keltaisen lisäksi pinkkinä ja vaaleansinisenä. Sisältö on sama kaikissa väreissä.
Tämä harrastus saattaa viedä mennessään ja minäkin jo jouduin hankkimaan suuremman penaalin. Nuo teipit on olennainen osa bujoilua.

Oli ihan pakko testailla värikylläisyyttä. Vaikka tällä kertaa ne olivat vain kuvausrekvisiittaa.

Mitä kuukautta sinä täytät tällä hetkellä? Minulla on menossa 8. viikko. Olin sairaana toissa viikolla ja en jaksanut silloin täytellä kirjaa.

Väreistä tuli vielä mieleeni se, että oletko sinä huomannut miten värikkääksi on lintujen laulelut muuttuneet viime aikoina? Visertelevät ihan eri tavalla kuin pari viikkoa sitten. Se tietää sitä, että kevät on ihan nurkan takana <3 br="">


Lähetä kommentti

Kommenttisi saa aikaan hymyn! Kiitos siitä!