Kirjavinkkejä tyylitaitureille!Aika ajoin sähköpostiini tupsahtaa Caps look nimisen blogin omistajalta minulle mailia, koska olen heidän postituslistallaan. Viimeisimmässä mailissa suositeltiin kolmea kirjaa lukulistalle mikäli pukeutumiseen ja tyyliin liittyvät asiat kiinnostavat sinua. Ne kiinnostavat miinua aina! Näin Naistenpäivän kynnyksellä voisiko mikään olla ajankohtaisempi aihe blogikirjoitukselle?

Nämä kolme kirjaa ovat:
  • Löydä oma tyylisi - jokanaisen pukeutumisopas: Kikka Seppä, 2014
  • Kaikki mitä olet aina halunnut tietää pukeutumisesta: Mirva Saukkola, 2015
  • Olet ihana! Tyylikirja: Roosa Blom ja Sohvi Nyman, 2016

Pääosassa minä itse!

Nyt kun tänään allekirjoitin irtisanomisilmoituksen, niin on hyvää aikaa keskittyä tulevaan ja miettiä millaisen uuden työn haluan, pukeutua sen mukaisesti ja etsimään rohkeasti sitä omaa tyyliä. Tosin sen verran tiedän, että värimaailmaltaan olen talvi-ihminen ja tyylini on romanttis-dramaattinen ja vartalo on X. Sen sain selville yhdellä kansalaisopiston tyylikurssilla pari vuotta sitten. Silti aina jostain syystä kauppakassiin sujahtaa niitä vaatekaupat pullollaan olevia tusinatuotteita, joita vaatekaappi on jo pullollaan. Miksi?

Luulen, että omalla kohdallani syy on siinä, että minulla ei ole riittävästi taustatietoa. Toivon, että nämä kolme kirjaa paikkaavat sen aukon tai antavat sysäyksen oikeampaan suuntaan. Värianalyysikin auttaisi varmasti paljon, mutta vielä en ole siinä ollut.  Varasin nämä kirjat oitis kirjastosta ja näistä yksi meni seutuvaraukseen, tuo Olet ihana! 

Onko sinulle nämä kirjat tuttuja ennestään? Mitä niistä pidit? Onko sinulle ollut apua värianalyysistä?

Lähetä kommentti

Kommenttisi saa aikaan hymyn! Kiitos siitä!