2. viikkoa ja yhteensä -4,5 kg

Seuraava tavoite enää -801 g päässä

Yksi tavoite saavutettu ja seuraavana on alittaa 88 kiloa. Tänään oli valmentajan tapaaminen ja nyt myös hänen vaakansa näytti, että olen alittanut 90 kg, kun näyttöön tuli lukema 89,9 kg. Paino on päiväpaino (klo 13.00). Aamupainoni oli tänään 88,8 kg. Ensi viikon valmentajakäynnillä otetaan sitten laajemmat tiedot eli viskeraali, luustonlihas% ja BMI sekä vyötärönympärysmitta. Jälkimmäistä tietoa odotan eniten, koska päätin, että en sitä kotona seuraa yhtään ja siksi on kivaa, kun on jotain jännitettävää myös valmentajan luona.

Naisellisuus kurkkii jo nurkan takana

Kaksi viikkoa takana Cambridgea ja painoa kadonnut kotivaa´an mukaan -4,7 kg eli kohta ollaan puolivälissä Kymppi pois -haastetta. Jee! Tänä iltana olin Myynti-iltamissa Lapualla kuuntelemassa Pasi Rautiota (jos tulee vielä paikkakunnallesi tai lähelle, niin mene ehdottomasti mukaan!). Sinne valmistautuessa päätin kokeilla menisikö yksi puolihame jo päälle ja sehän sujahti itseni hämmästykseksi yllättävän helposti. Wau!  
Tämä oli ihan eka ja konkreettinen naisellisuutta kohottava tunne pitkiin pitkiin aikoihin, joka heräsi kuin Prinsessa Ruusunen ikiunestaan. 
Kuvan lähde
Siksi oli ihan pakko hetkisen katsella (ihan kuin ei olisi sitä ennen nähnytkään) omaa kokovartalokuvaa peilistä. Hmm. Taidan jo nähdä pienen muutoksen. Olipa ihana tunne.

Toisen taputusaiheen omalle olalle sain samassa tilaisuudessa, kun tauolla oli kahvitarjoilu. Siellä oli tarjolla herkullisen näköistä marjapiirakkaa ja vaniljakastiketta. Pysähdyin ja emmin niiden kohdalla, mutta ajattelin, että muutos on vain yhden askeleen päässä ja niin tein eli piirakka kastikkeen kera jäi minulta ottamatta. Hyvä hyvä!

***

Mä niin odotan sitä päivää, kun pääsen sovittelemaan toisistaan upeampia juhlapukuja syksyn juhlia varten. Näen ja tunnen sen sisäisen ilon jo nyt, kun vain ajattelen miltä näytän. Tänään myynti-iltamissa puhuttiin myös henkilökohtaisten tavoitteiden asettamisesta ja niiden tärkeydestä. Alleviivaan ne täysin. Jokaisella meistä on lupa unelmoida ja tehdä ne todeksi. Kun niitä ei minnekään kirjaa, niin ne jää tavoittamatta.

Lähetä kommentti

Kommenttisi saa aikaan hymyn! Kiitos siitä!